Trenink 14.7. 2011

14.07.2011 22:00

Třetí trenink tento týden proběhl v klidu /viz. fotogalerie/. Trochu sprchlo, Jerry opět nedohrál a všichni /nebo alepoň někteří/ se už těší na sobotní turnaj, který začíná v 8h na Tyršovce. Posléze se řešilo soustředění, které by mělo proběhnout příští víkend, ale je již dobrým zvykem, kloudného závěru jsme se nedočkali. Proto budou všichni v následujících dnech kontaktováni tiskovým mluvčím a bude po nich vyžadována jasná odpověď ohledně účasti. V záloze je i náhradní program, který zůstává prozatím v tajnosti. Proběhla i výměna hráčů pod čarou, takže ukazováček varuje!

Zítra proběhne losování soutěžních zápasů, o němž vás budeme následně informovat. Netrpělivostí ohledně losu vynikal zejména Mojan, který i přes trenérovo několikateré upozornění, že se jedná o neveřejnou akci, prohlásil, že bude losu 100% přítomen :-)
Hvězdou včerejšího treninku se stává Ota, který absolvoval celou dávku s puchýřem na noze. V prvním puchýři měl druhý puchýř a ve druhém ještě třetí. Myslet si o tom můžete co chcete, ale tento příběh je pravdivý. Gratulujeme! Dnes se hvězdou stává Jany. Nejenže uchvátil přitomné diváky svým fotbalovým uměním, ale taktéž podstoupil riziko treninku i s ohledem na zítřejší odjezd do exotických dálek. Gratulujume!